Visual branding and ad campaign for Brussel Helpt 2017

Studio Beshart was commissioned to create a new logo and matching look for BRUSSEL HELPT, the annual solidarity campaign by BRUZZ.

CUSTOMER: BRUZZ - Ineke Le Compte & Thomas Van Campenhout
CONCEPT & REALISATION: Studio Beshart

#concept #artdirection #logo #branding #photoshoot #design #advertising #animation #visualstorytelling

Next

BRUSSEL HELPT 2017 collects funds for Les Gazelles de Bruxelles, a running group that aims to build bridges between the disadvantaged and the privileged groups while jogging. They are such a wonderful and warm group of people that we decided to make them the focus of the campaign.
We invited 6 gazelles for a photoshoot and created various print ads, flyers, online banners, a screen animation and posters featuring their portrait and a short bio.

Next
Kobra Hamidi
Geboren in Iran in 1983 met Afghaanse nationaliteit en in België sinds 3 jaar.

“Ik woon momenteel in Molenbeek met mijn vier kinderen en loop al anderhalf jaar bij Les Gazelles de Bruxelles. Ik loop omdat ik veel van sport hou. Ik loop hier graag en vaak want in Iran was dat helaas niet mogelijk.”
Next
Jorge Ven Toza
Geboren in El Salvador in 1968 en in België sinds 2 maanden.

“Ik verblijf momenteel in het klein kasteeltje en loop al een anderhalve maand bij Les Gazelles de Bruxelles. Als ik loop voel ik me gezond en goed. Ik loop graag bij Les Gazelles de Bruxelles omdat ik dan nieuwe vrienden kan ontmoeten en de mensen van België persoonlijk leer kennen.”
Next
Next
Pierre Claver
Geboren in Burundi in 1979 en in België sinds juni 2016.

“Ik woon momenteel in Sint-Jans-Molenbeek en loop bij Les Gazelles de Bruxelles sinds maart 2017. Sinds ik loop voel ik me beter. Sport doet me goed. Door aan sport te doen blijf ik gezond. Door samen te lopen leer ik nieuwe mensen kennen en kan ik ervaringen, frustraties en ambities uitwisselen met anderen.”
Next
Anna Natens
Geboren in België in 1998.

“Ik woon momenteel in Leuven en ben nog maar een week als stagiaire aan de slag bij Les Gazelles de Bruxelles. Ik koos voor deze stage omdat ik het een mooi initiatief vind en omdat ik geloof dat samen sporten mensen heel wat vooruit helpt. Ik wou graag de lopers van Les Gazelles de Bruxelles leren kennen en mee met hen lopen.”
Next
Next
Fien Sambaer
Geboren in België in 1981.

“Ik woon momenteel in Brussel en loop al 3 jaar bij Les Gazelles de Bruxelles. Ik was op zoek naar mensen om samen, maar niet competitief, te lopen. Zo kwam ik bij de Gazelles de Bruxelles terecht, en werd er een enthousiaste vrijwilliger. Ik hou van het sociale aspect van Les Gazelles de Bruxelles omdat ik hier veel mensen van Brussel ontmoet met een hele andere achtergrond dan mezelf.”
Next
Nejib Murad
Geboren in Syrië in 1994 en in België sinds 3 jaar.

“Ik woon momenteel in Aalst en loop bij Les Gazelles de Bruxelles sinds 2015. Sinds ik loop voel ik me gezonder en sportiever. Ik wil graag professioneel sporter worden of een eigen sportschool oprichten later. Ook al woon ik nu in Aalst, ik kom nog elke week naar Les Gazelles de Bruxelles omdat de trainingen altijd leuk zijn en de sfeer heel goed zit tijdens het joggen.”
Next
Next

Studio Beshart
Spillemansstraat 54a, B-2140 Antwerp

hello@studiobeshart.be

+32 486 66 26 98 (Tom)
+32 476 42 70 24 (Bob)